Ikke bli lurt av kosmetikkhandel på nett!


 

Det dukker stadig opp nye nettsider som selger parfyme, hudpleie og sminke mistenkelig mye billigere enn autoriserte forhandlere. Det er lett å bli fristet og enkelt å handle...

Hvorfor er disse produktene så billige?

Det kan være partier med varer som er utgått på dato eller har vært utsatt for andre påvirkninger som har ødelagt dem, feks varme eller kulde.

Eller det kan være piratkopier... For det første er det ulovlig å kjøpe piratkopier, og dette kan du som forbruker bli straffet for når du bringer det inn i landet. For det andre kan det være skadelige produkter. Esken og pakningen kan se helt lik ut som originalen, men du aner jo ikke hvilke ingredienser som er blitt brukt. I verste fall kan du få allergiske reaksjoner som følge av bruk av dette falske produktet.

Mange av nettstedene ser også ut som de er norske, men plutselig får du tollregning i tillegg da ble det kanskje ikke så billig likevel?


Lipstick: Chanel Rouge Allure 108


Det florerer av falske produkter på nett, og dette er også en grunn til at vi helst ikke tar i retur produkter som vi selv ikke har forseglet i butikken ved kjøp. Dette gjelder spesielt bareMinerals som det selges ekstremt mye av på nett. Vi vil være helt sikre på at alle produktene vi selger hos oss er ekte for kundenes sikkerhet! Husk å be om byttelapp hvis du kjøper en gave!

Har du handlet kosmetikk på nett? Hva er dine erfaringer?

Les mer om dette hos Dagbladet her!


Stikkord:

7 kommentarer

Hanne

04.02.2013 kl.18:40

Skal lese det :O

Marte Pernille Gran Nykaas

04.02.2013 kl.18:52

utrolig fin blogg! hyggelig om du ville tatt deg en tur innom bloggen min :D er ny ! :))

Sissel Eiesar

04.02.2013 kl.19:23

Bra at du skriver sånne innlegg! :))

Esther.

04.02.2013 kl.20:58

Viktig å gjøre folk obs på dette. Men det er så vagt å vite hvilke sider som er bra eller ikke. Det burde finnes et offentlig internasjonalt register som ble oppdatert på sider som har sin buisness i orden!

ElinHS

11.02.2013 kl.16:40

Sissel Eiesar: Takk, synes det er viktig at folk får vite om dette...

ElinHS

11.02.2013 kl.16:45

Esther ~: Mange merker har oversikt over hvem som er godkjente leverandører for dem på sine hjemmesider, eller så kan man bare google litt.
Noen ting bør man se opp for.
Er det mistenkelig billig? Har siden linker til sin leverandør? Sender de fra Asia?
Virker det for godt til å være sant så er det som regel det!

Casino6000

13.10.2013 kl.17:58

Skikkelig vakker blogg!

Skriv en hilsen!

ElinHS

ElinHS

30, Tromsø

Bor i Tromsø, med mine to Ragdoll katter, samboeren min og døtrene våre. Blogger i hovedsak om skjønnhetsprodukter, interiør og selvfølgelig blir det noe om mammarollen! Følg min interiørkonto på instagram: @solvegen

Follow on Bloglovin

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits