Da jeg fant ut at jeg var gravid!


 
Søndag 27.oktober 2013 våknet jeg tidlig om morgenen, før kjæresten. Jeg hadde en rar følelse i kroppen og en mistanke om at noe var annerledes.. Jeg ble liggende våken en stund og tenke, skal jeg tørre å ta testen?? Hva skjer da? Hvordan vil kjæresten reagere?? Omsider ble jeg enig med meg selv om at det var bedre å vite enn å ikke vite, så jeg listet meg ut på badet og lette frem testen jeg hadde kjøpt.
 
Resultatet kom nesten umiddelbart "gravid 1-2" sto tydelig i displayet! Litt usikker på om jeg hadde holdt pusten eller om sjokket slo meg ut for det neste jeg husker er at jeg gisper etter luft! Jeg hadde tenkt litt på hvordan jeg eventuelt skulle formidle en slik nyhet til kjæresten, men jeg var ikke forberedt på min reaksjon som var en blanding av både frykt og glede! Puttet testen i lomma på morgenkåpa jeg hadde surra rundt meg og gikk tilbake til soverommet, tok noen dype åndedrag utenfor døren før jeg gikk inn.
 
Kjæresten hadde våknet og smilte til meg når jeg kom inn. Plutselig veide ordene mine flere tonn og det ble umulig å snakke, uvanlig til meg å være! Dette vakre mennesket som jeg kjenner så godt og er så forelsket i, så spørrende på meg, men jeg fikk ikke ut et eneste ord. Skjelvende tar jeg frem testen fra lomma og holder den frem. Det er litt mørkt i rommet, han har akkurat våkna og han skjønner ikke først hva det er han ser på. Gledestårene triller nedover kinnene mine mens jeg nærmer meg sengen slik at han får sett ordentlig. Samtalen her mangler i fra hukommelsen min men jeg husker at han holder rundt meg mens han summer seg etter sjokket. 
 
Jeg har vært gravid en gang før, men da mistet jeg fosteret i en spontanabort før uke 12. Min største frykt i hele verden har vært å ikke kunne få barn. Abort kunne jeg aldri utført pga dette, tenk om jeg hadde fjernet et liv og senere funnet ut at det var vanskelig for meg å bli gravid.. 
 
Vi har snakket om barn mange ganger, det var i våre fremtidsplaner, men ikke så raskt. Vi hadde akkurat flyttet sammen og hadde store planer om å reise og kose oss som kjærester før vi tok steget videre til å stifte familie. Men når passer det egentlig perfekt å bli gravid?? Vi var glade og begynte raskt å se for oss vårt fremtidige liv!
 
Vi fortalte raskt til nærmeste venner og familie. Jeg ville ha støtten der i tilfelle noe skulle gå galt igjen. Samt at alle merket at noe var på gang siden jeg avlyste planer, sluttet å snuse og var kvalm! Når de første tre mnd av graviditeten var gjennomført offentliggjorde vi på facebook:
 
 
Nå er jeg 30+5 og skjønner ikke hvor tiden har blitt av! Husker dette som det var i går og kommer sikkert til å tenke tilbake til den dagen med glede resten av livet!
 
Hvordan var det for deg når du fant ut du var gravid?
 

Ingen kommentarer

Skriv en hilsen!

ElinHS

ElinHS

30, Tromsø

Bor i Tromsø, med mine to Ragdoll katter, samboeren min og døtrene våre. Blogger i hovedsak om skjønnhetsprodukter, interiør og selvfølgelig blir det noe om mammarollen! Følg min interiørkonto på instagram: @solvegen

Follow on Bloglovin

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits