DIY trekk på benk


 

Jeg angrer på at jeg ikke kjøpte flere enn fire spisestuestoler når jeg kjøpte spisestua mi. Nå er det ikke mulig å få tak i flere stoler av de jeg har, så jeg må enten kjøpe 6-8 nye eller en spisesofa som matcher! Det er så mange lekre spisesofaer i butikkene, som feks denne fra Fagmøbler:

Eller denne fra Bohus:

Men de koster mer enn det jeg har råd til nå under oppussinga! Så, da måtte jeg lage meg en midlertidig budsjettvennlig løsning...

 

Før: ubehandlet benk fra Jula, 279kr

Alle møblene mine er i olja eik, i vår har jeg drevet og beiset alt til lysegrått. Det var mer arbeid enn jeg hadde trodd, med vasking, pussing og beising i to strøk. Først med Jotun Interiørbeis Hvitkalket og deretter samme type i fargen Patinagrå for å få fargen jeg ønsket. Denne benken var jo ubehandlet så den trengte bare litt pussing og vask før jeg beiset den. Blir fint når alt får samme farge!


Ferdig beiset

Klipt til skumplastmadrass, kjøpte en stk 120x60 cm, 100kr hos Jysk


Stoff fra SparKjøp, 150x60cm, 53kr

Kontaktlim på spray, sprayet på delene før jeg la dem på hverandre, Jula 119kr


Limte delene sammen

Stiftet stoffet rundt


Etter: beiset, polstret og med trekk

Veldig fornøyd med resultatet! Når jeg har råd til nye spisestuestoler eller spisesofa får denne plass ute på sommeren eller i gangen!

Hva syns du?


Én kommentar

Tiffany Gnaly

22.05.2014 kl.21:55

Så utrolig smart!

Skriv en hilsen!

ElinHS

ElinHS

30, Tromsø

Bor i Tromsø, med mine to Ragdoll katter, samboeren min og døtrene våre. Blogger i hovedsak om skjønnhetsprodukter, interiør og selvfølgelig blir det noe om mammarollen! Følg min interiørkonto på instagram: @solvegen

Follow on Bloglovin

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits