Kjøkkenbord ble konsollbord med skooppbevaring!


 

Mamma byttet ut kjøkkenbordet sitt fordi klaffene var gått i stykker, jeg så muligheten for å gjøre om det gamle bordet til et konsollbord som vi kunne ha i gangen!

Vi har en ganske liten gang, som det skal være plass til både jakker og sko og barnevogn i... Vi har en bod lengre inn som vi kan henge fra oss ytterklær og sette fra oss sko i, men det er greit å ha det mest brukte for sesongen lett tilgjengelig og mulighet for å få det litt unna og opp fra gulvet. Det er også greit med et lite bord til å legge fra seg nøkler og solbriller på. Fant ikke noe konsollbord eller skohylle som passsa mitt behov, så da må man være kreativ med det man har! Dette var veldig kjekt utgangspunkt med den skuffen!

Slik så bordet ut før: (bilde fra jysk.no)

Demonterte klaffene og da så det slik ut:Fikk snille kjæresten min til å sage den ene klaffen slik at vi fikk to hyller, her holder jeg på å pusse og male dem. De var jo allerede hvite men kantene 
og undersiden måtte fikses litt på:

Jeg tapetserte sidene med litt restetapet etter oppussinga av soverommet og så skrudde vi på hyllene med vinkler:Her er det plass til ihvertfall tre par sko på hver hylle. Jeg ble så fornøyd!

Har du noen gode tips til oppbevaring i gangen?


3 kommentarer

Stine

03.06.2014 kl.11:23

Tøft :D

Mumsy

05.06.2014 kl.22:56

Så utrolig smart, og ikke minst fint! :) Det hadde aldri falt meg inn! Virkelig kreativt.

iinfinity

08.06.2014 kl.22:06

Så kult! :)

Har du fått eposten min, om minilakkene? :))

Skriv en hilsen!

ElinHS

ElinHS

30, Tromsø

Bor i Tromsø, med mine to Ragdoll katter, samboeren min og døtrene våre. Blogger i hovedsak om skjønnhetsprodukter, interiør og selvfølgelig blir det noe om mammarollen! Følg min interiørkonto på instagram: @solvegen

Follow on Bloglovin

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits