Inspirasjon: liten plass i gangen


 

Pinterest er en nettside hvor man kan publisere bilder eller bare lete etter inspirasjon. Man kan søke på alt mulig rart, særlig liker jeg å kikke på interiørrelaterte bilder og finner mange gode tips. Har også appen på telefonen og iPaden min, og bruker den hyppig når jeg skal slå ihjel litt tid!

For tiden planlegger jeg hvordan jeg skal innrede gangen vår for å få oppbevaringsmuligheter uten å ta for mye plass. Her er noen inspirasjonsbilder fra pinterest:


Klikk på bildet for å komme direkte til pin!


Klikk på bildet for å komme direkte til pin!

Klikk på bildet for å komme direkte til pin!

Jeg holder på å gjøre om et møbel til et kombinert konsollbord og skohylle, håper jeg blir ferdig med det iløpet av denne uka så skal jeg legge ut bilder av hvordan gangen vår ble!

Har du noen gode tips til oppbevaring i gangen?

 


3 kommentarer

MalenePluss1

29.05.2014 kl.18:43

Den siste idèen der likte jeg! Kanskje noe å prøve ut faktisk :)

Helly

29.05.2014 kl.19:26

Har ganske klassisk oppbevaring i gangen.. så er ikke mye hjelp der.. men må si at det øverste bildet var stilig.. Du kan btw bruke klappstoler på veggen, kjempe praktisk og kan klappes sammen når de er tomme. slik som dette: http://31.media.tumblr.com/585cc2b96a829ee4ef356be622a1d508/tumblr_mm9nr1yMvh1rn299ho1_1280.jpg

Men vet ikke hvor kult du synes det er- jeg synes bare alltid det virka litt stilig og praktisk!

Jeanette

29.05.2014 kl.19:27

Har liten gang så skal søke litt på instagram.

Skriv en hilsen!

ElinHS

ElinHS

30, Tromsø

Bor i Tromsø, med mine to Ragdoll katter, samboeren min og døtrene våre. Blogger i hovedsak om skjønnhetsprodukter, interiør og selvfølgelig blir det noe om mammarollen! Følg min interiørkonto på instagram: @solvegen

Follow on Bloglovin

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits