Produktomtale: mine BB og CC kremer


 

Jeg er veldig fan av BB og CC kremer, så enkelt å greit for å jevne ut hudtonen, gi beskyttelse og glød uten å se sminket ut. Det tar meg bare et øyeblikk å smøre over ansiktet til hverdags, og jeg bruker da ikke mye sminke ellers annet enn et setting pudder og mascara! Noen av de nevnte under her duger også til fest. Noen bruker jeg på vinteren og noen på sommeren!

En BB krem er en slags mellomting mellom foundation og primer og dagkrem. Den gir litt av alt. Litt fukt, litt primer, litt dekk. Ikke så mye fukt som en dagkrem, ikke så mye dekk som en foundation men en super mellomting som jeg som sagt liker til hverdags. De har også farger som tilpasser seg godt og blender seg inn i huden slik at de ikke trenger noe særlig utvalg i farger.

CC kremene skal være litt mer avansert i den forstand at de korrigerer huden din i tillegg til å jevne ut som en BB krem. Jeg har ikke merket noen radikal forskjell på de jeg har prøvd men det kommer jo litt an på hvor lenge du bruker produktet.

Her kommer mine produktomtaler på de jeg har prøvd så langt:

 

Dior Nude BB, finnes i farge 01, 02, 03


Dette er en BBkrem som henger sammen med nude serien til Dior, skal se naturlig ut men gi god dekk. Denne BBkremen syns jeg heller mer mot foundation hvis jeg skal plassere den på skalaen. God dekk, lett å smøre ut, blir matt og holder lenge! Denne har jeg brukt mye! Fine farger som passer de aller fleste! 
Pris: ca 410kr i parfymeri som Fredrik & Louisa, Skin Tonic og Kicks
Terningkast:
Gjenkjøp: Denne kjøpte jeg igjen!

 

Chanel BB, finnes foreløbig i en farge i Norge


Denne lukter godt som resten av hudpleien til Chanel! Silkemyk og god på huden. Passer godt hvis du er litt tørrere i huden, synes den ga god fukt! Fargen kan se litt rar ut men jeg har sett den på mange hudtoner og den smelter fint inn og gir glød. Bør prøves :)
Pris: ca 590kr i parfymeri
Terningkast: 4
Gjenkjøp: Jeg brukte den ganske mye i en periode men jeg liker at det blir litt mattere derfor ingen gjenkjøp for min del.

 

REN BB krem, finnes i en farge i Norge

REN er et merke jeg er veldig fan av. Naturlige ingredienser, ingen syntetisk parfyme, parabener osv. Og produktene virker faktisk! Dette er en BBkrem for deg som vil ha glød i huden, ikke nødvendigvis så mye dekk. Fargen ser litt spesiell ut men siden den ikke er så dekkende så passer den nesten alle! 
Pris: ca 395kr i parfymeri og apotek
Terningkast: 3
Gjenkjøp: Nei denne dekker for lite for min smak

 

Guerlain joli teint foundation, finnes i farge 02, 03, 04, 05 og 06 i Norge


Denne er vel mer en foundation egentlig. Jeg elsker den. Hvis du er litt mørkere i huden vil du finne fargen din her. Jeg bruker den lyseste, på sommeren, når jeg er brunere! Gir dekk og nydelig glød! Holder seg matt og fin lenge. Her har jeg den på og ingenting annet på huden:Pris: ca 450kr (hvis jeg ikke husker feil!) i parfymeri
Terningkast: 6
Gjenkjøp: Ja!

 

Smashbox camera ready BB, finnes i to farger som jeg har sett


Hvis du liker smashbox sine populære primere, spesielt photofinish vil du sikkert like denne. Myk konsistens som smelter raskt inn i huden. Gir veldig fint resultat! Syns ikke den holder så lenge på meg og jeg blir litt blank.
Pris: ca 280kr i parfymeri
Terningkast: 3
Gjenkjøp: Nei ikke for min del.

 

Biotherm CC, finnes i to farger i Norge


En veldig fin krem spesielt hvis du har tørr hud! Behagelig lukt, myk konsistens og etterlater huden jevn og glødende. Litt for mye fukt for meg så jeg blir blank av denne etter en stund, men som sagt super for tørr hud! God pris!
Pris: ca 235kr i parfymeri
Terningkast: 4
Gjenkjøp: Jeg har kjøpt den to ganger, for bruk om vinteren siden jeg da er tørrere i huden!

Har du prøvd noen av disse? Er du enig?


Dette er 100% mine egne erfaringer, er ikke sponset på noen måte og har kjøpt produktene selv.

4 kommentarer

luckylips

27.03.2015 kl.13:25

jeg er helt forelsket i CC creamen til Mary Kay.. helt magisk :)

Iselin Renée

27.03.2015 kl.15:39

Nei har faktisk ikke prøvd noen av disse hehe :)

sunniva70

28.03.2015 kl.13:03

Jeg er veldig fornøyd med Smashbox sin:)

karianne

31.03.2015 kl.20:49

Vil tipse om å prøve BBkremen og sminken fra Forever Living. Inneholder aloe vera, så den pleier mens den samtidig er super god! Heller ikke dyretestet! tommelopp! :)

Skriv en hilsen!

ElinHS

ElinHS

30, Tromsø

Bor i Tromsø, med mine to Ragdoll katter, samboeren min og døtrene våre. Blogger i hovedsak om skjønnhetsprodukter, interiør og selvfølgelig blir det noe om mammarollen! Følg min interiørkonto på instagram: @solvegen

Follow on Bloglovin

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits