Produkttest: Garnier produkter


Jeg er Buzzador, dvs en produkttester som får tilsendt produkter som jeg prøver og gir min ærlige tilbakemelding. Jeg forteller venner og sosiale media om produktene og er slik med på å skape en "buzz" om produktet. Akkurat nå tester jeg produkter fra Garnier og tenkte og oppsummere kort mine erfaringer på bloggen.

Jeg var ikke så godt kjent med Garnier fra før så dette var spennende testing. Jevnt over fornøyd, noe kommer jeg nok til å kjøpe selv senere.* Garnier Ambre Solaire Face protection mist, SPF 50 

Et kjempesmart produkt! En spray man kan bruke i løpet av dagen for å få ekstra solbeskyttelse, uten å smøre utover makeupen. Denne gir også fukt og skal være tilpasset sensitiv hud. 

Sprayen kjennes ut som et slør av pudder og er overhodet ikke ubehagelig å spraye i ansiktet. Jeg brukte denne også i hodet på meg og samboer for å ikke bli solbrent der, det fungerte supert og håret ble ikke klissete.

Det eneste jeg lurer på er hvor mye solbeskyttelse dette gir? Når noe virker for godt til å være sant er det ofte det! Dette var smart og superenkelt! Solkrem er jo sånn at det ikke gir like mye solbeskyttelse om det er smurt på for tynt, så jeg var raus med denne for å være sikker på at jeg faktisk fikk beskyttelse. 


* Garnier SkinActive Day Cream, Green Tea

Står på at denne skal være mattende så jeg brukte denne på dagen og den andre kremen som nattkrem for å få testet alt i denne prøveperioden! Behagelig duft og gjør huden myk uten å bli blank. Faktisk veldig fornøyd med denne! Lett og god konsistens. Mulig jeg kjøper denne igjen.


* Garnier SkinActive Micellar Cleansing Water

Smart alt-i-ett renseprodukt. Jeg tar produkt på en bomullspad og fjerner enkelt smuss og makeup. Den slet litt med min resistente mascara og sved litt på øynene mine så jeg foretrekker annen øyemakeupfjerner, og dette er ikke et produkt jeg bruker om jeg har mye makeup. Men supert for å rense huden etter en lang dag når du er litt lat eller har bare litt makeup. Kommer nok til å kjøpe en slik for å ha stående på hytta feks.


* Garnier SkinActive Micellar Gel Wash

Effektiv og god gelerens. Denne skal også kunne brukes på øynene men den sved litt på meg så jeg brukte annen øyemakeupfjerner. Super til å løse opp makeup hvis man har mye på.


* Garnier SkinActive Micellar Cleansing Wipes

Kjekt produkt, spesielt på reise. Jeg tåler få typer ansiktsservietter, de fleste svir på huden og spesielt rundt øynene (feks Simple) men disse gikk greit. Som sagt så foretrekker jeg annen øyemakupfjerner fordi disse ikke klarer å fjerne maskaraen min uten å gnikke og gnu. Men skal snart ta vippeextension igjen og da holder disse i massevis fordi da blir det ikke søl av makeupfjerner på vippene.

* Garnier Respons Shampoo, Oat Milk Delicacy
* Garnier Respons Conditioner, Oat Milk Delicacy

Behagelig duft og håret blir silkemykt. Jeg kommer nok til å fortsette med min frisørshampo men helt greit å prøve noe annet!


* Garnier SkinActive Day Cream, Rose floral water

Herlig duft og gjør huden myk. Brukte denne som nattkrem og den ga godt nok med fukt. 

Alt i alt greie produkter til veldig god pris. Solkremsprayen kommer jeg til å kjøpe igjen, og rensevannet eller våtserviettene er kjekt å ha hvis jeg skal på tur, men til vanlig foretrekker jeg makeupfjerner og vanlig rens. Jeg føler ikke huden blir ordentlig ren med sånne alt i ett løsninger men det er supert på late dager, på telttur eller for de dagene hvor jeg har lite eller ingen makeup på. Det er absolutt bedre enn ingenting hvis du ikke pleier å rense huden din!

Bruker du noen av disse produktene?

 


 

Ingen kommentarer

Skriv en hilsen!

ElinHS

ElinHS

30, Tromsø

Bor i Tromsø, med mine to Ragdoll katter, samboeren min og døtrene våre. Blogger i hovedsak om skjønnhetsprodukter, interiør og selvfølgelig blir det noe om mammarollen! Følg min interiørkonto på instagram: @solvegen

Follow on Bloglovin

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits