hits

Min første glossybox med BLACK WEEKEND RABATTKODE


Mandag fikk jeg min første Glossybox! Jeg elsker å prøve nye ting, spesielt skjønnhetsprodukter, så dette var noe jeg bare måtte teste. Man kan kjøpe en enkelt eske eller et abonnement og får en eske en gang i måneden i 3, 6 eller 12 mnd. Spenningen var stor siden jeg ikke visste hva jeg fikk! Man fyller ut en "skjønnhetsprofil" på siden hvor man angir bl.a. hår-, hudtype og hudfarge slik at man skal få mest mulig treffsikre produkter. 

Lekker innpakning!

Et kort hvor det står info om produktene samt pris! Veldig kjekt!

Bra innhold! Noe i full størrelse og noen prøver:

  • Maria Nila Style&Finish Dry Shampoo: En full størrelse vegansk tørrshampo som jeg gleder meg til å bruke, denne er super på sommeren siden den også har UV-beskyttelse! Lukter kjempegodt og ga håret en boost.
  • The Beauty Crop Glow Milk illuminating milk: Highlighter i flytende versjon, denne skal jeg teste i helga når vi skal i bryllup! Ser ut som en liten neglelakk med pensel og alt! Virker som den blender fint, lurer på å blande litt i bodylotion til feks skuldre og utringing!
  • Bellapierre Banana setting powder: Løspudder i en gylden tone som jeg liker veldig godt. Gultoner demper rødhet veldig fint og jeg syns det gir mindre backflash enn feks hvitt løspudder. Trengte et nytt løspudder så dette var supert at dukket opp i pakken min!
  • CEV nail polish lemon soda: en knallgul knallkul neglelakk! 
  • Missoni EDP: Prøve på parfyme fra Missoni, denne har jeg ikke vært borti før men likte duften veldig godt. 

Er du som meg som elsker å få pakker i posten? Klikk HER hvis du også vil prøve Glossybox! En eske koster 179kr (fri frakt)
Hvis du kjøper 6 eller 12 mnd abbonnement blir det rimeligere pr eske. (Ca 150kr pr eske med 6 mnd abo og ca 140kr pr eske med 12 mnd abo) Verdien pr eske varierer, regnet meg frem til at verdien på denne var ca 550kr. Setting pudderet og neglelakken var i full størrelse, tørrshampo og highlighter ca halv størrelse av produktet du får kjøpt i butikken og parfymen er en såkalt luksusprøve.

(Dette er ikke sponset eller reklame, jeg har brukt mine egne penger for å teste dette)

 

24-26 november er det BLACK WEEKEND og du får 30% på kjøp av abonnement! Klikk HER og bruk Rabattkode GLOSSYWKND17


 

test, produkttest, glossybox, review, maria nila, the beauty crop, bellapierre, cev, missoni, skjønnhet, sminke, makeup, produkttester
Rabattkode, salg, black weekend, blackfriday,

3 kommentarer

Martine Fimreite Wilhelmsen

17.08.2017 kl.10:38

Wow, sånn der har jeg skikkelig lyst på!! Bor dessverre ikke i Norge, så det blir bare styr for meg.

Marie Oma

17.08.2017 kl.11:00

har selv vurdert å kjøpe meg det :D

Stine Sophie Lundsrud

18.08.2017 kl.11:56

Masse fine produkter :) Ønsker deg en strålende dag :)

Skriv en hilsen!

ElinHS

ElinHS

30, Tromsø

Bor i Tromsø, med mine to Ragdoll katter, samboeren min og døtrene våre. Blogger i hovedsak om skjønnhetsprodukter, interiør og selvfølgelig blir det noe om mammarollen! Følg min interiørkonto på instagram: @solvegen

Follow on Bloglovin

Instagram

Kategorier

Arkiv